loader image

BRIXTON CO LIVING

The proposal is for a newbuild mixed use development in the heart of Rush Common Conservation Area.

Picking up on the rhythm of the double fronted properties, we proposed a lightweight filigree screen of Corten Steel that picks up on the rhythm & scales of the two buildings adjacent to sensitively mesh into the conservation area.

The Internal mixed use programme allows for a commercial base with a basement, to be used as a co working space, with two Co living units above.

The filigree screen creates a loggia to allow private outdoor space for each ensuite bedroom, that buffers the rooms from the Brixton Hill, whilst greening allowing for the greening of the façade.

The project is currently in pre planning stages.

RESIDENTIAL PROJECTS

Brick Screen

Fin House Surrey

Block Colour Brixton

Mono cHrOME

Room in the roof

Corner Glazed

If you have a project in mind we’d be very happy to help you bring it to life.

E: info@variantoffice.com

T: 0203 985 1381

241-251 Ferndale Rd

London SW9 8BJ

Website by - AA Internet