loader image

Tangram

Ealing London, W5

Date

2021-current

Client

Private

Sector

Homes

Architecture

Full refurb, Rear extension, Loft conversion

Interiors

Kitchen, Joinery, Bathrooms, Curation

Located in Ealing, this project is for a full refurbishment & extension of a semi-detached house overlooking a woodland.

A key design decision was to create a large canopy capturing a verandah, enabling the client to use the outside spaces throughout the year.

The clients were keen to bring natural warmth to the spaces through the use of timber, which contrasted with the white walls and concrete floors of the kitchen.

We defined the zones in the generous living dining kitchen by playing with the section as it dropped towards the garden.

Project Team

$

Principal Designer: Variant Office

$

Structural Engineer: Tisserin Engineers

Suppliers

$

Interior Doors: Argenta Alu

$

Specialist Lighting: Variant Office

HOMES

Brick Screen

Mono cHrOME

Lustre House

The Verandah

Fin House

Room in the roof

Tangram

Block Colour

Corner Glazed

Southside Quarter

If you have a project in mind we’d be very happy to help you bring it to life.

E: info@variantoffice.com

T: 0203 985 1381

241-251 Ferndale Rd

London SW9 8BJ